ONLINE OUDERCURSUS EMOTIES? POEH!

LEER OMGAAN MET DE EMOTIES VAN JE KIND

Jij wil heel graag dat je kind opgroeit vol zelfvertrouwen, zodat ‘ie als volwassene stevig op eigen benen staat. Jij weet dat het daarbij belangrijk is om op een gezonde manier met je emoties om te kunnen gaan. Je wil heel graag jouw kind die gezonde basis bieden, maar hoe? Want emoties kunnen soms erg lastig zijn. Ook bij jezelf.

Weet je wat mooi is? Als jij aan de slag gaat, ontwikkelt je kind met jou mee. Hij kijkt namelijk af hoe jij het doet en leert daarvan.

‘KINDEREN MOETEN NOG LEREN OMGAAN MET EMOTIES EN HEBBEN ONS DAARBIJ NODIG’

Gelukkig hoef je het niet allemaal zelf te doen! En al helemaal niet zelf het wiel uit te vinden.
De cursus bestaat uit 8 videolessen. Iedere les bevat een werkboek en diverse downloads. Zo heb je alle info altijd ter beschikking.
In de video leggen we je helder en concreet de theorie uit en krijg je diverse opdrachten aangereikt. Dit zorgt voor een afwisselend programma van luisteren, reflecteren en doen.
Je hebt 4 maanden de tijd om de workshop in je eigen tempo en op een moment dat het jóu uitkomt te volgen.

EENMALIG AANBOD

De online cursus kost normaal gesproken €147,-.
Jij kunt de cursus nu éénmalig aanschaffen voor slechts €87,-

Dit aanbod is slechts 5 dagen geldig!

Na aanmelden kun je direct starten. Komt dit nu niet goed uit, maar wil je wel gebruik maken van dit aanbod? Dat kan. Het enige wat je hoeft te doen is aanmelden en daarna een mailtje sturen met de datum dat jij wilt starten, dan maken we dit voor jou in orde.

Dan hebben we nog iets extra’s voor jou!

Wanneer je je nu aanmeldt voor de cursus, hebben we maar liefst 4 extra’s voor je:

 1. Besloten Facebook groep met 10-tallen experts voor al jouw vragen.
 2. Het werkboek van de cursus thuis gestuurd.
 3. Gratis videoles ‘Hooggevoeligheid bij kinderen’ door hooggevoeligheidsdeskundige Lea Hendriks t.w.v. €75,-
 4. Gratis online workshop ‘Qigong flow – dynamische bewegingsmeditatie’ door Diane Zuiderwijk, eigenaresse van Qigong-school Thuisreis. Voor jouw ontspanning. Onmisbaar in het zelf gezond kunnen omgaan met je emoties t.w.v. €75,-

REVIEWS

WAT ZEGGEN EERDERE DEELNEMERS OVER DEZE CURSUS?

 

⇒ “Wat een feestje! Emoties zijn de basis van ons ‘zijn’, maar helaas lopen die van mij en die van mijn kinderen niet altijd vlekkeloos synchroon :-). Susan heeft de gave om dingen of situaties die ik toch wel complex vind zó simpel op te lossen, heerlijk is dat!”

⇒ “Wat voor mij nieuw is, is vooral de diepgang in de emoties. Wat ze doen bij kinderen, hoe ik als ouder het beste kan reageren en hoe ik dat het beste kan doen met de tools.”

⇒ “Door deze cursus voel ik mij niet meer zo schuldig en onzeker. Ik heb nu alle informatie die ik altijd heb gemist en niet wist waar ik ze moest zoeken. De cursus is heel duidelijk en helder, alle do’s en don’ts staan erin en ook de handvatten die je kunt inzetten. Een grote dankjewel!”

⇒ “Jij geeft zoveel goede, praktische toepasbare tips. Echt geweldig! Ik pak bepaalde situaties nu anders aan en blijf zelf rustiger, wat een positief effect heeft op onze zoon.”

Kijk hier om te horen wat Janneke, moeder van 4 kinderen, en Marleen, moeder van 2 puberzoons, vertellen wat zij aan de cursus gehad hebben en waarom ze het jou ook aanraden.

DANKZIJ DEZE WORKSHOP

 • geef jij je kind een gezonde basis mee in het omgaan met emoties
 • ga jij je kind beter begrijpen
 • help jij je kind zichzelf beter begrijpen
 • krijg je een betere sfeer en minder strijd
 • kan jij uit een spiraal van negatief gedrag komen
 • zal je vertrouwen in jezelf als opvoeder groeien
 • geef jij je kind belangrijke levenslessen mee die zijn hele verdere leven van pas komen
 • kan jij het beste uit jezelf en je kind halen