TRAINING SOS KINDEREN EN EMOTIES

VOOR IEDERE PROFESSIONAL DIE MET KINDEREN/OUDERS WERKT

Jij wil heel graag bijdragen aan een optimale, gezonde ontwikkeling van kinderen en weet dat kunnen omgaan met je emoties daarbij een heel belangrijke basis vormt. En jij bent op zoek naar heldere informatie en (aanvullende) praktische tools om kinderen en/of ouders hiermee te kunnen helpen, begeleiden of coachen.

De training is geschikt voor iedere professional die met kinderen werkt in de leeftijd van 2-12 jaar. Of je nu werkt in de jeugdzorg, als therapeut of coach, of leerkracht, pedagogisch medewerker, gastouder, gezinshuisouder, ambulant begeleider, enz.
De informatie en handige tools zijn heel makkelijk aan te passen aan jouw werksituatie. Zelfs wanneer je al het een en ander weet over emoties, zul je in deze training compact en helder alle info op een rijtje vinden waardoor je een leidraad hebt om jouw begeleiding vorm te geven. Werk je met groepen kinderen zoals in de kinderopvang of onderwijs, dan zal het je in de eerste plaats veel bewustwording geven en daarnaast vooral handige tools die je spelenderwijs kunt inzetten, zodat omgaan met emoties een dagelijks iets wordt en daarmee leg je een heel belangrijke basis!

Ook kun je met deze training heel goed je ouderbegeleiding/opvoedondersteuning vormgeven. Jij haalt er de tips en tools uit die op jouw doelgroep van toepassing zijn.

 ‘KINDEREN MOETEN NOG LEREN OMGAAN MET EMOTIES EN HEBBEN ONS DAARBIJ NODIG’

Je kunt de training zowel live als online volgen. Je krijgt dezelfde inhoud en cursusmaterialen, alleen de vorm is anders. Kies wat bij jou past.

In een live training kun je direct sparren met andere cursisten en vragen stellen aan de trainer. De trainingen vinden plaats op 2 dagen van 10.00 – 17.00 uur op diverse locaties in Nederland en België. De trainingen zijn verdeeld in 3 werkvelden: Jeugd- en gezinsprofessionals, Onderwijs en Kinder-/gastouderopvang. Zo zit je met gelijkgestemden in een training en heb je een trainer met ervaring en expertise in jouw vakgebied. Deze dagen zijn inclusief verzorging/lunch.

De online training biedt dezelfde informatie. Je verwerkt hem in je eigen tempo, op een moment dat het jou uitkomt, vanaf je eigen laptop/pc/tablet. Je kunt de video’s zo vaak bekijken en luisteren als je wilt, zodat je de info goed kunt verwerken en eigen maken. Je hebt geen reiskosten en reistijd. Na afloop heb je online een 1op1 eindgesprek met een van de trainers om je opdrachten door te spreken en al je vragen te stellen.

Bij beide trainingen maak je opdrachten en krijg je na afloop een certificaat van deelname.

Voor meer informatie over beide trainingen en data/locatie voor de live trainingen, kijk hier. 

EENMALIG AANBOD

Zowel de online training als de live training kosten vanaf januari 2022 547 euro. Je krijgt van ons nu eenmalig het aanbod om de training aan te schaffen voor de prijs van 2021, namelijk 447 euro. En daarbij hebben we maar liefst 4 extra bonussen voor je.

(Let op: Dit aanbod is slechts 5 dagen geldig)

  1. Gratis online ouderworkshop ‘Happy kids, happy me – leer (beter) communiceren met je kind’ van SOS kinderen en emoties t.w.v. €147,- met vele handige, praktische tips voor professionals.
  2. Gratis videoles + e-book ‘Systemisch werk’ van internationaal trainer en expert Marianne Verrijt t.w.v. €75,-
  3. Gratis videoles ‘Hooggevoelige kinderen; info en tips’. Extra aanvullende informatie op de training van SOS door hooggevoeligheidsdeskundige Lea Hendriks t.w.v. €75,-
  4. Gratis online workshop ‘Qigong flow – dynamische bewegingsmeditatie’ door Diane Zuiderwijk, eigenaresse van Qigong-school Thuisreis. Voor jouw ontspanning en welbevinden. Onmisbaar in het zelf gezond kunnen omgaan met je emoties t.w.v. €75,-

Wil je gebruik maken van dit aanbod voor de online training, maar komt het je nu niet uit om direct te starten? Geen probleem. Mail ons na aanmelding de jouw gewenste startdatum in 2022 en we maken dit voor je in orde.

REVIEWS

WAT ZEGGEN EERDERE DEELNEMERS OVER DEZE TRAINING?

 ⇒ “Praktisch en inspirerend; theorie en creativiteit vallen samen.”

⇒ “Wat word ik blij van deze training. Je vertelt het fijn chronologisch met rust en concrete zaken. Het staat als een huis.”

⇒ “De training sluit naadloos aan op mijn eigen kennis. Het mooie is dat de training voor elk soort professional inzetbaar is.”

⇒ “Helder, concrete taal; het zit kloppend in elkaar. De online omgeving zorgt dat ik echt tot zelfreflectie ben gekomen.”

Kijk hier om te horen wat leerkracht Simona, kindercoach Lieke en autismecoach Wendie vertellen.

RESULTAAT TRAINING

• Je doet concrete kennis op over het thema ‘emoties bij kinderen’.
• Je hebt concrete tools om kinderen en/of ouders vaardigheden aan te leren in het leren omgaan met emoties.
• Je hebt heldere, eenvoudige informatie over emoties om over te brengen op kinderen en/of ouders.
• Je hebt gereflecteerd op je eigen houding, kennis en vaardigheden t.a.v. dit onderwerp.
• Je bent uitgedaagd om naar het thema emoties bij jezelf te kijken om je bewust te worden waar eigen ontwikkel- en leerpunten liggen.
• Je bent uitgedaagd om te kijken naar wat het gedrag van kinderen dat je zelf als lastig ervaart, betekent voor jezelf én om te kijken naar de verborgen kwaliteiten die een kind daarmee laat zien.