3 MAANDEN COACHING

Voor ouders

Een persoonlijk coachingstraject van 3 maanden waarin jij leert hoe je anders/beter kunt reageren op de emoties van je kind(eren). Maar ook hoe je jouw kinderen leert omgaan met emoties, zodat ze deze op een gezonde manier kunnen uiten. In een kleine groep krijg je thuis online coachsessies van Susan van Asten.

COACHTRAJECT

DAADWERKELIJK ANDERS DOEN KOMT NA BEWUSTWORDING

In dit coachtraject word jij je bewust van je eigen handelen en wat het effect daarvan is op je kind(eren) doordat je momenten neemt om stil te staan bij jezelf. En laat het daar nou net vaak aan ontbreken als ouder. Het leven vliegt voorbij.

Gun jezelf dit coachtraject, zodat het leven niet meer voorbij vliegt, maar jij 3 maanden lang de tijd neemt om stil te staan bij jezelf als ouder/opvoeder. Wie wil je zijn? Wat wil je voor je kinderen betekenen? Wat doe je nu? Wat helpt en wat helpt niet? Hoe kun je anders/beter reageren op al die emoties van je kind(eren)? Hoe help je je kinderen én jezelf omgaan met emoties en deze op een gezonde manier te uiten? Zodat emoties er wel mogen zijn en niet onderdrukt hoeven te worden, zonder dat situaties (dagelijks) escaleren en uitmonden in drama’s.

In dit coachtraject zet ik je regelmatig stil. Zodat jij écht stappen gaat zetten om bepaalde zaken anders aan te pakken. Je kind zal zich daardoor beter gezien en begrepen voelen en jij zult jezelf zekerder voelen met meer zelfvertrouwen.

Doordat dit coachtraject in kleine groepen plaats vindt, zul je herkenning en steun ervaren van ouders met soortgelijke ervaringen.

En doordat de coachsessies online plaats vinden, hoef je niet de deur uit. Het enige dat je nodig hebt is je telefoon, tablet of pc met microfoon en webcam.

“Ik heb er veel aan gehad. De coaching van Susan heeft me geholpen te vinden en te doen wat bij mij en m’n kinderen past.” (Mayke)

“Ik wilde je nog even complimenten geven voor hoe je het aanpakt. Zo respectvol en met ruimte voor ieders eigen karakter. Ik heb alweer zin in de volgende coachsessie!”

“Wat voor mij nieuws is, is vooral de diepgang in de emoties. Wat ze doen bij kinderen, hoe ik als ouder er het beste op kan reageren en hoe ik dat het beste kan doen met de tools. Wat ik ook heel fijn vind is de zelfreflectie.” (Jenny)

Hoe ziet zo'n coachtraject eruit?
  • 3 Maanden lang coaching/begeleiding waarin je 24/7 al je vragen kunt stellen middels besloten Facebookgroep of what’s app.
  • 6 Online groepscoachessies van 2 uur (12 uur coaching).
  • In de coachsessies werken we met de vragen die op dat moment aandacht
    vragen.
  • In een kleine groep van maximaal 10 deelnemers.
  • Veel persoonlijke aandacht.
  • Ik ben jouw stok achter de deur, zodat je daadwerkelijk stappen gaat zetten en jij positieve verandering gaat merken.
Inclusief de volgende extra's
  • Je krijgt 6 maanden toegang tot de online cursus ‘Emoties? Poeh! Leer omgaan met de emoties van je kind’ (t.w.v. 87 euro).
  • Je krijgt een exemplaar van het handboek ‘Ontwikkelreis voor ouders’ thuis gestuurd (t.w.v. 37 euro).

DATA OP AANVRAAG

“Door dit coachtraject voel ik mij niet meer zo schuldig en onzeker. Ik heb nu informatie die ik altijd heb gemist en niet wist waar te zoeken. De online cursus is heel duidelijk. Een grote dankjewel!”