SOS FRISSE START PAKKET VOOR PROFESSIONALS

Geef kinderen en/of ouders de tools om op een gezonde manier met emoties om te gaan

Aanbod geldt t/m 15 januari 2022. Maak een frisse start in het nieuwe jaar en daarmee het verschil voor kinderen en/of ouders in je werk! Met jouw deelname steun je stichting Het vergeten kind die wij een warm hart toedragen.

KINDEREN EN EMOTIES

Je hebt er dagelijks mee te maken in je werk

Je ziet kinderen die blokkeren en emoties niet kunnen uiten. Je ziet kinderen emoties wegstoppen en kinderen die er niet over kunnen praten. Je komt bij sommige kinderen niet binnen, omdat ze zo gesloten zijn. Je ziet ouders die niet verder lijken te kunnen kijken dan het gedrag van hun kind. En ouders die veel aandacht hebben voor emoties, maar moeilijk grenzen stellen.

Je zou graag willen dat…

  • kinderen die het lastig hebben zich kunnen uiten.
  • je kinderen duidelijk kunt maken wat emoties zijn en dit visueel maken.
  • je boosheid om kunt buigen naar iets positiefs.
  • dat een kind kan duidelijk maken waarom het zo boos of verdrietig is.
  • dat ouders verder kijken dan alleen het gedrag.
  • dat we als volwassenen überhaupt zien en begrijpen dat een kind een kind is en met lastig of moeilijk gedrag alleen maar een signaal afgeeft.

Kortom; dat kinderen en ouders de handvatten hebben om op een gezonde manier te reageren op en omgaan met emoties.

Bij SOS kinderen en emoties bieden wij deze handvatten middels heldere informatie en heel veel praktische tools waar je direct mee uit de voeten kan.

MAAK EEN FRISSE START EN WEES HET VERSCHIL!

Wil jij 2022 starten met nieuwe kennis, heel veel praktische materialen en daarmee het verschil maken voor kinderen en/of ouders in jouw werk? Dan hebben we voor jou een super tof en voordelig pakket samengesteld met vele extra’s!

De online training van SOS kinderen en emoties kost normaal gesproken 547 euro. Jij kunt deze nu volgen voor 493 euro.

Je krijgt een reader met alle informatie uit de training en een exemplaar van ‘De gids over emoties bij kids’ thuis gestuurd. In de online omgeving krijg je toegang tot vele werkmaterialen die je kunt downloaden en oneindig gebruiken en middels video’s leggen we je alles heel duidelijk uit, stap voor stap. Je maakt opdrachten, zodat je de training daadwerkelijk eigen maakt en hebt na afloop een online eindgesprek met een van de trainers van SOS kinderen en emoties, zodat je dat wat nog niet duidelijk is of waar je nog vragen over hebt, kunt bespreken.

Na deze training snap jij hoe het zit met emoties, ben je je ook meer bewust geworden van je eigen emoties en weet jij hoe jij kinderen en eventueel ouders kunt leren om op een gezonde manier om te gaan met emoties. Hoe waardevol is dat! Stel je een wereld voor vol mensen die op een gezonde manier met emoties om kunnen gaan. Geen escalaties in gedrag. Veel minder gezondheidsklachten. En natuurlijk lossen we niet alle problemen in de wereld hiermee zomaar ineens op, maar we leveren er samen wel een heel belangrijke bijdrage aan!

Je hebt 4 maanden toegang tot de online training. Daarbij krijg je nu de volgende extra’s:

Eerst nog meer lezen over de online training van SOS kinderen en emoties? Dat kan hier.