HET SOS TEAM

EVEN VOORSTELLEN

Op deze pagina stellen we het trainers team van SOS kinderen en emoties voor. Zij verzorgen de trainingen voor professionals en organisaties. Zowel met open inschrijving als incompany. Voor deze trainingen werken we ook samen met WerkendLeren.

SUSAN VAN ASTEN

EIGENAAR, COACH EN TRAINER

Susan van Asten (1975) is moeder van een zoon en dochter en opgeleid tot NLP Master coach, kinder- en jongerencoach en trainer. Haar achtergrond ligt in het welzijnswerk als social worker waar ze bijna 20 jaar in diverse settings met kinderen, jongeren en gezinnen heeft gewerkt.

Ze heeft ruime ervaring in individuele coaching/begeleiding, workshops en trainingen met als kernthema de alledaagse emoties van kinderen.

Susan staat bekend om haar enthousiasme en haar vermogen om mensen te inspireren en tegelijkertijd bewustwording op gang te brengen.

Susan is tevens auteur van ‘De gids over emoties bij kids’ (2016) welke uitgegeven wordt door Scrivo Media.

WENDY COPPELMANS

TRAINER SOS KINDEREN EN EMOTIES EN ONTWIKKELAAR WERKMAP IK EN MIJN EMOTIES


Wendy Coppelmans (1988) is opgeleid tot pedagoog, trainer en coach en sinds 2006 werkzaam binnen de kinder- en jeugdzorg. Wendy heeft ervaring als specialistisch medewerker in de kinderopvang en begeleider van kinderen/jongeren met autisme, ADHD, angststoornissen en schoolweigering. Met haar rustige karakter inspireert en motiveert zij ouders en professionals sinds 2016 vanuit haar coachingspraktijk OOW op enthousiaste wijze.

RENSKE GERRITSE

TRAINER SOS KINDEREN EN EMOTIES EN ONTWIKKELAAR SOS PUBERS EN EMOTIES


Renske Gerritse (1978) is moeder van twee kinderen en vanaf 2002 werkzaam geweest in het Speciaal Voortgezet Onderwijs en Praktijkonderwijs. Zij heeft zich gespecialiseerd in het ondersteunen van jongeren met leerproblemen en jongeren met een ontwikkelingsachterstand.
Inmiddels begeleidt Renske vanuit haar praktijk Kr8 Coaching, pubers, ouders en professionals op een open, humorvolle en directe manier.

SANDRA SMITS

TRAINER SOS KINDEREN EN EMOTIES

Sandra Smits (1985) is moeder van drie kinderen en opgeleid tot leerkracht, kinder- en opvoedcoach. Ze is werkzaam in het basisonderwijs als kwaliteitsondersteuner en in 2016 gestart met Sancoaching, een praktijk voor ondersteuning aan ouders, professionals en kinderen. Ze traint en coacht ouders en professionals op het gebied van emoties, interactie en andere (opvoed)vaardigheden. Alles vanuit een persoonlijke sfeer met ruimte voor ieders ervaringen, praktisch ingesteld en waar het kan met nuchterheid en humor.

FANNY MÖHLMANN

ONTWIKKELAAR/TRAINER SOS HOOGGEVOELIGE KINDEREN EN EMOTIES

Fanny Möhlmann (1978) is moeder van drie kinderen en opgeleid tot pedagoog. Ze heeft ervaring op het gebied van kinderopvang en residentiële- en ambulante begeleiding. Sinds 2014 is ze eigenaar van haar praktijk Groei en LACH. Fanny heeft zich gespecialiseerd in hooggevoeligheid en is Hooggevoelig & Strong Willed specialist. Ze begeleid kinderen, jongeren en ouders/volwassenen, indien gewenst met een spiritueel tintje. Fanny is open, eerlijk en enthousiast en wil graag haar kennis delen met anderen.  

CHRISTEL LUBSE

TRAINER SOS KINDEREN EN EMOTIES

Christel Lubse (1971) is moeder van twee dochters en opgeleid tot leerkracht en kindercoach. Ze heeft 24 jaar in het basisonderwijs gewerkt, methodes voor jonge kinderen ontwikkeld en in 2016 haar eigen praktijk gestart, Christel Lubse Coaching & Training. Hierbij werkt ze één op één en geeft groepslessen. Daarnaast verzorgt ze trainingen gericht op het welbevinden en de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Dit doet ze op haar eigen wijze: creatief, spelenderwijs en door te verbinden.

MARLOUS VERBOOGEN

ONTWIKKELAAR/TRAINER SOS KINDEREN EN EMOTIES VOOR AANSTAANDE OUDERS/ BABY’S EN EMOTIES

Marlous Verboogen (1981) is moeder van twee kinderen en opgeleid tot pedagoog. In 2008 is zij gestart met Kindercentrum HummelHoeve en daarnaast is ze voorzitter van Stichting Okido en eigenaar van Opvoedingsadvies praktijk Groei. Marlous is deskundig op het gebied van kinderopvang, gericht op de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Ze heeft een specialisatie gedaan op het gebied van baby’s binnen de kinderopvang. Marlous is een leergierige en enthousiaste persoonlijkheid, die graag haar kennis wil delen met anderen.

FRIEDA VERHAGE

TRAINER SOS KINDEREN EN EMOTIES

Frieda Verhage (1964) is moeder van een zoon en opgeleid tot trainer, coach en Kindertolk. Sinds 2007 werkt zij als zelfstandige; Frieda Verhage Training & Coaching. Frieda is deskundig op het gebied van kinderopvang en geeft trainingen aan professionals en vrijwilligsters. Daarnaast verzorgt zij bijeenkomsten over de begeleiding van mensen met ADHD/Autisme en biedt zij opvoedondersteuning. Haar passie is om het potentieel in mensen naar boven laten komen en hen te motiveren en inspireren.

VERENA ELFRING

TRAINER SOS KINDEREN EN EMOTIES EN MEDE-ONTWIKKELAAR SOS IN HET MBO

Verena Elfring (1982) is moeder van twee kinderen. Tot augustus 2018 stond zij voor de klas als docent Omgangskunde in het MBO. Zij heeft zich gespecialiseerd in het werken met baby’s, kinderen, jongeren en het ouderschap en doet dit vanuit haar praktijk; Samenkind Coaching & Training. Met veel passie en plezier biedt zij trainingen en coaching aan ouders, kinderen en professionals. Verena is veelzijdig, verbindend, enthousiast en betrokken waardoor ze goed weet aan te sluiten bij deelnemers.

WIETSKE SIFFELS

TRAINER SOS KINDEREN EN EMOTIES


Wietske Siffels (1978) is moeder van een zoon en opgeleid tot docent in het voortgezet onderwijs. Sinds 2015 is zij werkzaam in haar eigen praktijk IKsamensterk coaching & trainingen te Zwolle. Als Hooggevoelig & Strong-willed specialist werkt zij samen met professionals, ouders en kinderen op het gebied van emoties, mindset en leren-leren. Door haar enthousiasme en praktische instelling weet zij goed aan te sluiten bij dat wat het kind of de volwassene nodig heeft.

LEA HENDRIKS

TRAINER SOS KINDEREN EN EMOTIES EN ONTWIKKELAAR/TRAINER SOS HOOGGEVOELIGE KINDEREN EN EMOTIES

Lea Hendriks (1969) is opgeleid tot leerkracht, intern- en ambulant begeleidster, trainer en coach. Ze is ruim 28 jaar werkzaam geweest in het onderwijs en is in 2016 met haar eigen praktijk gestart, Lea Hendriks – deskundige hooggevoeligheid. Ze heeft zich gespecialiseerd in hooggevoeligheid en begeleidt kinderen, jongeren en volwassenen met hun hooggevoelig zijn. Daarnaast geeft ze trainingen en workshops over dit onderwerp. Lea is vooral praktisch gericht, enthousiast en energiek, waardoor ze anderen weet te inspireren.

LIZETTE AARTS

TRAINER SOS KINDEREN EN EMOTIES

Lizette Aarts (1977) is opgeleid tot welzijnswerker en spelagoog. Lizette heeft ervaring als opgroeiondersteuner, met VVE projecten en met tieners en jongeren in moeilijke thuissituaties. Met haar enthousiasme en kennis inspireert en motiveert zij ouders en professionals sinds 2016 vanuit haar bedrijf Vrolijkspel. Ze heeft de training Spelbetrokkenheid ontwikkeld en verzorgt workshops rondom het belang van spel en spelontwikkeling. Ook biedt zij individuele spelbegeleiding aan kinderen met een verstandelijke beperking en is zij Floorplay specialist i.o.

CHRISTEL VANDERHEYDEN

TRAINER SOS KINDEREN EN EMOTIES

Christel Vanderheyden (1970) is moeder van 2 dochters en sinds 2012 werkzaam vanuit haar praktijk Sigurya als gezins- en kindercoach. Daarvoor was zij reeds jaren actief als natuurvoedingsadviseur/docente en gezondheidscoach. Christel heeft ruime ervaring in een op een coaching en mentorschap, het begeleiden van groepen, het verzorgen van workshops, trainingen en lezingen en is specialist Beelddenken. Mensen inspireren en helpen hun bewustzijn te verruimen is haar passie. Dit doet ze vanuit zachte kracht en een natuurlijke flow.

JOYCE VERHAEGH

TRAINER SOS KINDEREN EN EMOTIES


Joyce Verhaegh (1977) is moeder van drie kinderen en opgeleid tot integratief kindercounselor, opvoedcoach, Kies-coach en trainer. Ze heeft jarenlange ervaring als trainer, coach en leidinggevende in de zakelijke dienstverlening. Vanuit haar praktijk Krachtige-ik coacht en traint ze kinderen, ouders en professionals om vanuit hun eigen unieke kracht te groeien en zich op sociaal emotioneel gebied te ontwikkelen. Joyce werkt vanuit liefdevolle verbinding en spiegeling en is enthousiast, leergierig, en betrokken.

BABETTE VAN DER BEEK

TRAINER SOS KINDEREN EN EMOTIES EN ONTWIKKELAAR/TRAINER SOS HOOGGEVOELIGE KINDEREN EN EMOTIES


Babette van der Beek (1971) is moeder van drie zoons, opgeleid tot kindercoach en hooggevoeligheidsdeskundige. Jarenlang was zij verbonden aan een huiswerkinstituut waar zij jongeren begeleidde met plannen, motiveren en structuur aanbrengen. Sinds 2016 begeleidt zij vanuit haar kindercoachpraktijk Babette hooggevoelige kinderen, jongeren en hun ouders in het leren omgaan met gevoelens van boosheid, angst en onzekerheid. Daarnaast geeft zij informatieve workshops over hooggevoeligheid en emoties. Dit doet zij vanuit verbinding, met aandacht en humor.

ANKIE GOOREN-VERMEEREN

ONTWIKKELAAR/TRAINER SOS KINDEREN EN EMOTIES VOOR AANSTAANDE OUDERS/BABY’S EN EMOTIES

Ankie Gooren-Vermeeren (1981) is moeder van 3 kinderen en opgeleid tot maatschappelijk werker en babycoach. Sinds 2016 ondersteunt ze vanuit haar praktijk Babyneedz ouders rondom vragen over de ontwikkeling van hun baby en hun nieuwe rol als ouder. Daarnaast biedt ze workshops en individuele coaching aan moeders die de balans kwijt zijn. Met haar open, eerlijke en enthousiaste karakter weet ze zowel ouders als professionals te inspireren. Ankie heeft ervaring als baby- en mamacoach, maatschappelijk werker, casemanager huiselijk geweld, behandelcoördinator youth at risk en sociale vaardigheidstrainer.