TRAINING SOS KINDEREN EN EMOTIES

VOOR IEDERE PROFESSIONAL DIE MET KINDEREN/OUDERS WERKT

Jij wil heel graag bijdragen aan een optimale, gezonde ontwikkeling van kinderen en weet dat kunnen omgaan met je emoties daarbij een heel belangrijke basis vormt. En jij bent op zoek naar heldere informatie en (aanvullende) praktische tools om kinderen en/of ouders hiermee te kunnen helpen, begeleiden of coachen.

De training is geschikt voor iedere professional die met kinderen werkt in de leeftijd van 2-12 jaar. Of je nu werkt in de jeugdzorg, als leerkracht, als pedagogisch medewerker, als gastouder, gezinshuisouder, ambulant begeleider, enz.
De informatie en handige tools zijn heel makkelijk aan te passen naar jouw werksituatie.

Ook kun je met deze training heel goed je ouderbegeleiding/opvoedondersteuning vormgeven. Jij haalt er de tips en tools uit die op jouw doelgroep van toepassing zijn.

 ‘KINDEREN MOETEN NOG LEREN OMGAAN MET EMOTIES EN HEBBEN ONS DAARBIJ NODIG’

Je kunt de training zowel live als online volgen. Je krijgt dezelfde inhoud en cursusmaterialen, alleen de vorm is anders. Kies wat bij jou past.

In een live training kun je direct sparren met andere cursisten en vragen stellen aan de trainer.

Een online training kun je in je eigen tempo en op een moment dat het jou uitkomt en vanuit huis volgen. Je hebt geen reiskosten en reistijd. Na afloop heb je online een 1op1 eindgesprek met een van de trainers om je opdrachten door te spreken en al je vragen te stellen.

Bij beide trainingen maak je opdrachten en krijg je na afloop een certificaat van deelname.

EENMALIG AANBOD

Zowel de online training als de live training kosten normaal gesproken €447,-.
Jij kunt de training nu aanschaffen voor €347,-

Dit aanbod is 2 dagen geldig.

Wil je graag gebruik maken van dit aanbod voor de online training, maar komt het je nu niet uit om direct te starten? Geen probleem. Mail ons na aanmelding de jouw gewenste startdatum in 2021 en we maken dit voor je in orde.

Dan hebben we nog iets extra’s voor jou!

Wanneer je je nú aanmeldt voor een training naar keuze, hebben we de volgende 3 BONUSSEN voor je:

  1. Gratis videoles + e-book ‘Kennismaken met systemisch werk’ van internationaal trainer en expert Marianne Verrijt t.w.v. €75,-
  2. Gratis videoles ‘Hooggevoelige kinderen; info en tips’. Extra aanvullende informatie op de training van SOS door hooggevoeligheidsdeskundige Lea Hendriks t.w.v. €75,-
  3. Gratis online workshop ‘Qigong flow – dynamische bewegingsmeditatie’ door Diane Zuiderwijk, eigenaresse van Qigong-school Thuisreis. Voor jouw ontspanning en welbevinden. Onmisbaar in het zelf gezond kunnen omgaan met je emoties t.w.v. €75,-

Dat is een totale waarde van €672,- en jij betaalt nu €347,-.

REVIEWS

WAT ZEGGEN EERDERE DEELNEMERS OVER DEZE TRAINING?

 ⇒ “Praktisch en inspirerend; theorie en creativiteit vallen samen.”

⇒ “Wat word ik blij van deze training. Je vertelt het fijn chronologisch met rust en concrete zaken. Het staat als een huis.”

⇒ “De training sluit naadloos aan op mijn eigen kennis. Het mooie is dat de training voor elk soort professional inzetbaar is.”

⇒ “Helder, concrete taal; het zit kloppend in elkaar. De online omgeving zorgt dat ik echt tot zelfreflectie ben gekomen.”

RESULTAAT TRAINING

• Je doet concrete kennis op over het thema ‘emoties bij kinderen’.
• Je hebt concrete tools om kinderen en/of ouders vaardigheden aan te leren in het leren omgaan met emoties.
• Je hebt heldere, eenvoudige informatie over emoties om over te brengen op kinderen en/of ouders.
• Je hebt gereflecteerd op je eigen houding, kennis en vaardigheden t.a.v. dit onderwerp.
• Je bent uitgedaagd om naar het thema emoties bij jezelf te kijken om je bewust te worden waar eigen ontwikkel- en leerpunten liggen.
• Je bent uitgedaagd om te kijken naar wat het gedrag van kinderen dat je zelf als lastig ervaart, betekent voor jezelf én om te kijken naar de verborgen kwaliteiten die een kind daarmee laat zien.