WERKMAP: IK EN MIJN EMOTIES

VOOR PROFESSIONALS

De werkmap ik en mijn emoties is een praktische tool om aan de slag te gaan met de emotionele ontwikkeling van kinderen. De werkmap bestaat uit 3 delen: een handleiding, werkboek en werkbladen.

In de handleiding staat stap voor stap beschreven hoe de routes (hoofdstukken) uit het werkboek met het kind doorlopen kunnen worden. Tevens worden hier suggesties, ideeën en tips gegeven voor aanvullende werkvormen. Deze werkvormen zijn divers en doen een beroep op de verschillende manieren van leren. Zowel creatieve opdrachten als spel en beweging worden beschreven. Uiteraard kunnen de routes aangevuld worden met eigen ervaring en specialisaties.

Het werkboek is geschikt voor kinderen van ongeveer 7 tot 12 jaar. De personages Storm en Sol nemen de kinderen mee op emotieavontuur. Middels diverse praktische oefeningen, die aansluiten bij de belevingswereld van het kind, staan kinderen stil bij hoe zij nu met emoties omgaan en wat zij nog te leren hebben. 

De werkmap is fullcolour gedrukt op 160 grams papier, dit zorgt voor een luxe uitstraling en handzaam gebruik. Na aanschaf mag je het werkboek en de werkbladen kopiëren voor eigen gebruik.

De investering bedraagt € 89,00 inclusief 9% btw en verzending voor bestellingen uit Nederland en € 95,81 voor bestellingen uit België. Bestellen verloopt rechtstreeks via ontwikkelaar Wendy Coppelmans van coachingspraktijk OOW.