WORKSHOPS EN ONLINE PROGRAMMA’S

VOOR OUDERS EN ANDERE OPVOEDERS

Zit je soms met je handen in het haar als het gaat om de emoties van jouw kind(eren)? De workshops van SOS kinderen en emoties zijn laagdrempelig en heel praktisch. Wil jij liever thuis vanachter je laptop leren op een moment dat het jou uitkomt? Dan hebben we voor jou de online cursus ‘Emoties? Poeh!’. Wil je aan de slag met je eigen emoties? Dan kun je daarvoor terecht bij Susan van Asten, emotiecoaching.

WORKSHOP SOS KINDEREN EN EMOTIES

voor ouders en andere opvoeders

Opvoeden is ruimte geven aan emoties én grenzen aan gedrag. Kinderen moeten nog leren omgaan met emoties en het is onze taak als ouder om ze daarbij te helpen en te ondersteunen. Weet jij soms ook niet meer hoe je nou het beste kunt reageren op al die emoties? Lijkt jouw aanpak alleen maar averechts te werken? Met de concrete tips en handvatten uit deze workshop leer jij je kind (en jezelf) beter begrijpen en weet je hoe je voortaan kunt reageren op vervelend/lastig gedrag op zo’n manier dat je je kind helpet bij het leren omgaan met zijn emoties. Je ervaart direct meer rust en minder strijd!

De workshop bestaat uit 3 of 4 bijeenkomsten van ieder 2 tot 2,5 uur en worden zowel live als online verzorgd. Je hebt hierbij de keuze uit:

  • SOS kinderen en emoties voor aanstaande ouders (zwangeren)
  • SOS baby’s en emoties (0-14 maanden)
  • SOS peuters en emoties (2-4 jaar)
  • SOS kinderen en emoties (4-12 jaar)
  • SOS pubers en emoties (12-18 jaar)
  • SOS hooggevoelige kinderen en emoties (2-12 jaar)

Bij deze workshop ontvang je een gratis exemplaar van De gids over emoties bij kids – 80 praktische tips van Susan van Asten‘.

Daarnaast verzorgen wij ook themabijeenkomsten of ouderavonden e.d. Neem gerust contact op met SOS kinderen en emoties of rechtstreeks met een van de aanbieders uit jouw omgeving.

Locaties

De workshops worden verzorgd door professionals die bij ons het train de trainer programma hebben gevolgd.

De workshops vinden zowel live op locatie als live online plaats.

Neem contact op met een aanbieder uit jouw omgeving.

THEMABIJEENKOMSTEN

Naast workshops verzorgen wij ook themabijeenkomsten en ouderavonden van SOS kinderen en emoties.

Neem contact op met SOS kinderen en emoties of  een aanbieder uit jouw omgeving.

ONLINE OUDERCURSUS EMOTIES? POEH!

LEER OMGAAN MET DE EMOTIES VAN JE KIND

Vindt jij het fijn om in je eigen tempo te kunnen luisteren en opdrachten te doen op een moment dat het jou uitkomt? Dan hebben we voor jou een online programma waarbij je de workshop kunt volgen vanachter de computer, tablet of telefoon.

Elke les bevat een werkboek dat je kunt downloaden, zodat je de informatie ook na afloop nog ter beschikking hebt. Daarnaast bevatten de diverse modules nog vele extra’s zoals video’s, verhalen, werkbladen en tips om te downloaden.

Losse workshops mogelijk

Heb je geen behoefte aan of wil je niet meteen het hele programma aanschaffen? Dan kun je ook kiezen voor een van de volgende onderdelen als een aparte workshop:

Elke losse workshop bestaat ook uit een video met werkboek en extra downloads. Bij elk onderwerp krijg je de workshop ‘Emoties, hoe zit dat?’ erbij, omdat deze workshop onmisbaar is als inleiding op alle andere onderwerpen. Ook deze workshop zit boordevol waardevolle informatie en concrete tips.

Je kunt deze workshops bestellen voor 35 euro per stuk (inclusief de workshop ‘Emoties, hoe zit dat?’). Om te bestellen, klik hierboven op de workshop van jouw keuze.

WAT BIEDT HET ONLINE PROGRAMMA JOU?

In 8 modules leer jij álles over omgaan met de emoties van je kind. Je krijgt duidelijke uitleg middels videolessen en werkboeken met informatie en opdrachten, zodat je kunt leren op jouw manier. Door te zien, te luisteren, te lezen en/of te doen!

RESULTAAT VAN HET ONLINE PROGRAMMA

In 8 lessen begrijp jij eindelijk de buien van je kind, snap je zijn emoties én weet je hoe je ermee om kunt gaan op zo’n manier dat je hem/haar en jezelf helpt in plaats van dat situaties telkens escaleren.

INVESTERING

Per 1 januari 2023 is de prijs verlaagd! Nu voor € 77,-. Je krijgt hierbij 4 maanden toegang tot de cursus. Doordat in het werkboek alle theorie en opdrachten staan, heb je er je hele leven plezier van.

ONLINE OUDERCURSUS HAPPY KIDS, HAPPY ME

Leer (beter) communiceren met je kind

Wil jij (veel) minder conflicten, gedoe en gezeur in huis? En kinderen die naar je luisteren? Wil jij graag je kind beter begrijpen en hem beter kunnen helpen met dingen die het lastig vindt?
Als wij beginnen bij onszelf en wij respectvoller, liefdevoller en begripvoller communiceren met onze kinderen, leren zij dit van ons. Onze kinderen spiegelen onze manier van communiceren.
Ontdek in deze online workshop de meest voorkomende ‘fouten’ en leer hoe je dit op eenvoudige wijze kunt veranderen. Je zult direct een positief effect merken bij jouw kind(eren).

WAT BIEDT HET ONLINE PROGRAMMA JOU?
In 5 modules leer jij hoe je jouw communicatie met je kind kunt verbeteren. Je krijgt duidelijke uitleg middels videolessen, werkboeken die je kunt downloaden en diverse extra’s. Je krijgt ook opdrachten, zodat je kunt leren op jouw manier. Door te zien, te luisteren, te lezen en/of te doen!
RESULTAAT VAN HET ONLINE PROGRAMMA
In 5 lessen begrijp jij veel beter hoe communicatie in ons hoofd werkt, waardoor je meer begrip voor je kind én jezelf krijgt. Door begrip ben je veel beter in staat om kalmer en begripvoller te reageren, waardoor jouw kind ook (veel) positiever zal reageren.

Hierdoor zul je (veel) minder conflicten en gedoe in huis hebben en dus meer rust en gezelligheid.

INVESTERING

€ 77,- Je krijgt hierbij 4 maanden toegang tot de cursus. Doordat je de werkboeken waarin de theorie en opdrachten staan kunt downloaden heb je er je hele leven plezier van!